ALTRYSS s.r.o. - idatabaze.czPodlahové krytiny - idatabaze.cz
  • Továrna Solar Turbines – Žatec

    Pro firmu Solar Turbines – dceřinou společnost CAT jsme pokládali 1000 m² linolea a 1200 m² kobercových čtverců

  • Bílkova Vila

    Pro rekonstrukci Bílkovy vily v Praze 6 jsme repasovali dřevěné podlahy a dodávali nátěrové podlahy

  • Naučné středisko ekologické výchovy Kladno – Čabárna

    Dřevěné masivní podlahy pro středisko ekologické výchovy u Kladna

  • Knihovna Strahovského kláštera – Filosofický sál

    Ve Filosofickém sále knihovny Strahovského Kláštera jsme repasovali historickou kazetovou podlahu a prkennou podlahu ochozů

  • Knihovna Strahovského kláštera – teologický sál

    Ve Teologickém sále knihovny Strahovkého kláštera jsme repasovali historickou prkennou podlahu

Logo Altryss

Tradice naší společnosti sahá do roku 1994, kdy jsme začali vyrábět a montovat dřevěné podlahy a další podlahové krytiny. Šestnáct let zkušeností přivedlo naši společnost mezi špičku ve svém oboru a umožnilo společnosti další rozvoj a růst. Společnost Altryss se nyní specializuje na dodávky komplexních interiérových řešení.

Realizujeme dřevené podlahy všech typů konstrukcí a také podlahy renovujeme a to včetně historických. Pokládáme linolea, PVC a koberce. Provádíme podlahy sportovišť a průmyslových objektů. Pro všechny typy podlah provádíme přípravu a případnou sanaci podkladů a to i včetně frézování. Dodáváme Dřevěné konstrukce do interiérů a exteriérů, ploty, dělící stěny, pergoly a obklady stěn. Více se dozvíte v naší brožuře.

Jsme členem Cechu podlahářů a držitelé evropského certifikátu kvality ISO 9001.

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].

Aktuality

1  podlahy

Na pokládání podlah jsme specialisté. Provádíme všechny druhů podlah a podlahových konstrukcí. Nejčastěji pokládáme dřevěné a povlakové podlahy ale nebojíme se ani podlah průmyslových

2  schodiště

Schodiště patří mezi nedílnou součást interiéru. Nabízíme proto služby od dřevěných obkladů betonových schodišť až po kovová schodiště.

3  dveře

Snažíme se našim zákazníkům vyjít vstříc a při realizaci interiérů se věnujeme také montáži dveří. Nabízíme různé typy dveří, zejména masivní dřevěné dveře nebo atypické dveře vyrobené na zakázku.

4  obklady

Fasáda je první vizitkou rodinného domu. Společnost Altryss se zabývá montáží dřevěných fasád systémem Thermowood nebo fasád z exotických dřevin. Thermowood je ideálním systémem, jak ochránit fasádu před vlivy počasí.

5  terasy

Terasy se v posledních letech stávají běžnou součástí exteriérů. Nabízíme montáže různých druhů dřevěných teras jako součást rodinných i bytových domů, bazénů, zahrad a veřejných prostor.

6  konstrukce podlah

Konstrukce – skladba – podlahy je důležitou podmínkou pro trvanlivé a kvalitní provedení nášlapné vrstvy

7  sanace podkladů

Každá podlaha potřebuje pořádný podklad. Nezáleží na tom, jestli je podlaha dřevěná nebo z PVC, vždy musíme začít důkladným provedením podkladu. Na odborné úrovni provádíme frézování, sponkování potěrů a stěrkování.

8  ošetření a údržba

Nabízíme také údržbu námi zkonstruovaných podlah. V našem sortimentu naleznete celou škálu čistících a ochranných prostředků.


Název projektu: Přestavba podkroví na školicí centrum firmy Altryss
Číslo projektu: CZ.01.2.07/0.0/0.0/16_048/0007814
Podporováno z evropských fondů pro regionální rozvoj