Digitální řešení společnosti EGGER

Digitální řešení společnosti EGGER
31. 1. 2019 Poradna 1170 zobrazení

V rámci stavebního veletrhu BAU se společnost EGGER prezentovala pod mottem „Smart solutions for you" se širokou škálou digitálních služeb a inspirativních novinek svých tří divizí: Výroba nábytku a interiérů, Podlahy a Stavební výrobky.

Nové kolekce podlah EGGER PRO a HOME byly úspěšně uvedeny na trh a doplněny inteligentními službami, jako jsou EGGER App, VDS designové poradenství, vyhledávač podlah "Floorfinder", zákaznický portál myEGGER, on-line prodej vzorků podlah a služby e-learningu.

VDS designové poradenství lze využít pro inspiraci k vytvoření vysněného interiéru a pro názorné vyzobrazení podlahových dekorů v kombinaci s dekory nábytku v jednotlivých typech místností. 

Vyhledávač podlah "Floorfinder" je novým a jednoduchým on-line nástrojem, díky kterému si můžete velmi rychle a snadno vybrat svou ideální podlahu v 7 snadných krocích - podle typu místnosti, plánované zátěže, stylu interiéru, barvy dekorů a vašeho rozpočtu. 

Prezentace na veletrhu BAU byla také zaměřená na ukázky instalací podlah. Zákazníci si mohli provést zkukový test poťukáním pro získání představy o rozdílech mezi řadami podlah Laminát, Comfort a Design.

zdroj: EGGER, foto Martin Klindtworth