DOMO – osvědčený časopis pro podlaháře

DOMO – osvědčený časopis pro podlaháře
8. 3. 2019 Krátké zprávy 895 zobrazení

Vyšlo druhé číslo podlahářského časopisu DOMO, který letos slaví čtvrtstoletí své existence. Je to opravdu tak, DOMO přináší informace ze světa podlah, již neuvěřitelných 25 let!

Po přečtení novinek z podlahářského oboru a prostudování nových produktů, se můžete potěšit novinkou, kterou jsme zavedli od letošního roku. Tou je rozhovor se známou osobností naší kulturní scény. V tomto čísle je to vynikající interpret a skladatel Ivan Hlas. Na tento způsob zpestření obsahu jsme od čtenářů dostali hodně kladných ohlasů a určitě v něm budeme pokračovat.
 

Hned za tímto rozhovorem následuje fotoreportáž z nedávno skončeného veletrhu BAU v německém Mnichově. Řada z Vás ho nepochybně navštívila, pravděpodobně i jako vystavovatelé, a můžete si tedy připomenout, co se tam dělo. Pro ty z Vás, které BAU doposud míjel, může být reportáž inspirací k jeho návštěvě v roce 2021.

V článku o konopných izolacích se seznámíte s technologií, která byla v poslední době neprávem opomíjena, ale opět si nachází cestu k zákazníkům.

O tom, že špitál Kuks, který nechal postavit František Antonín Špork, je perlou českého baroka asi nikdo nepochybuje. Přečtěte si, jak probíhaly práce na opravách tohoto skvostu, jejichž cílem bylo zachování co největšího množství původních materiálů.

Důležitou novinkou našeho vydavatelství je spuštění zbrusu nového webu na adrese www.idomo.cz. Na stránkách stále pracujeme a budeme pracovat čím dál tím víc. Náš titul jde s dobou, neustrnuli jsme pouze u tištěného časopisu, a proto nás najdete také na Instagramu a Facebooku. Dalšími variacemi elektronického šíření informací Vás ještě v budoucnu hodláme překvapit.

www.idomo.cz